Uslovi kupovine

Narudžbenicu, koju ćete naći na ovom sajtu, popunite tačnim podacim i posaljite na našu web adresu.
Biljke, koje se dostavljaju na kućnu adresu, su od 40 do 60 cm visine sa puštenim korenjem.
Upakovane su u kartonske kutije, a korenje je umotano u foliju koja sprečava isušenje biljke.
AKS Express kurirska služba u okviru biznis paketa omogućava brzu i tačnu isporuku. Paket se isplaćuje pouzećem, tj. kada se paket uruči. U cenu su uračunati i putni troškovi isporuke.
Nakon preuzimanja biljaka, potrebno ih je odmah staviti u vodu, na najmanje 24 sata. Ukoliko niste u mogućnosti da je odmah zasadite, biljka može da stoji u vodi i do nedelju dana).
Pre isporuke, bićete obavešteni o danu preuzimanja biljke.
Garantni rok za vraćanje ili zamenu iznosi 10 dana po prijemu biljke, a potrebno je dostaviti račun i popunjen poštanski obrazac “paketska adresnica”.
Svaku reklamaciju možete poslati pisanim putem. Ukoliko se potvrdi da je žalba bila ispravna, biljke bez dodatnih troškova zamenjujemo. Po isteku 10 dana od dana prijema paketa, ne postoji mogućnost povratne kupovine.
U cilju zaštite prava naručilaca obezbeđujemo uslove za primenjivanje zakonskih propisa.

Opšti uslovi poslovanja
Naš cilj je da su svi naši kupci zadovoljni. Zato se stavljamo u potpunosti njima na raspolaganje želeći saslušati sve njihove nedoumice, savete ili sugestije, spremni im uvek ponuditi najbolju uslugu. Možete nas kontaktirati telefonom, običnom poštom, faksom ili e-mailom na našoj stranici za kontakte.
Kupovinom čudesne žive ograde sa internet stranice www.cudesna-zivaograda.rs prihvatate Uslove koriščenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune ovih Uslova koriščenja.
Ponude i cene
Godišnje jedanput aktualiziramo ponude i cene naše robe, koje objvavljujemo na web stranici.
Plaćanje
Uplatu možete izvršiti putem virmana ili pouzećem. Ukoliko želite da platite preko računa, kontaktirajte nas pre isporuke da Vam pošaljemo predračun robe. Račun za robu i usluge prati robu.
DOSTAVA
Dostava se vrši godišnje dva puta, tj. za prolećnu sadnju i za jesenju sadnju. Dostavu pošiljki vrši AKS Express Kurir kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Pre dostave usaglašavamo dan isporuke sa Kupcima.
REKLAMACIJE I PRAVO VRAĆANJA ROBE
U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na robu ili na našu uslugu budite slobodni da u roku od 10 dana od dana preuzimanja proizvoda da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.
Ukoliko Vi kao Kupac niste zadovoljni sa kvalitetom robe, imate pravo da istu vratite u roku predvidjenom za reklamacije u svojoj originalnoj ambalaži. Za povrat robe uobičajena je sledeća procedura: morate nas kontaktirati telefonom ili putem e-mail-a, s naznakom da želite povrat robe. Troškove povratka snosi kupac. U roku od 10 dana a najviše 30 dana D.O.O. SIL CLUB SENTA se obavezuje povraćaj cene robe Kupcu.
Važeći zakoni
www.cudesna-zivaograda.rs i posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.
IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI
D.O.O. SIL CLUB Senta se obavezuje da čuva privatnost svih kupaca. Prikuplja se samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Aktiviranjem narudžbe prihvaćate naše opšte uslove poslovanja.
D.O.O. SIL CLUB Senta
24400 Senta, Kukučka br. 2/1.
Tel: 069/1815-182
info@cudesna-zivaograda.rs

SIL Club d.o.o.
24400 Senta, Kukučka br. 2/1.
Predstavnici firme:
Tóth Zoltán
Hézső Zsolt (Žolt Heže)
Kornel Takač

Kontakt osoba:
Silvija Takač
+38124/815182
(od 9-17 časova)
+38169/1815182
(od 8-20 časova)