ŽbunAqua sistem za navodnjavanje za Čudesno žbunje

Ovaj zalivni sistem kap po kap na naše tržište dolazi pod zaštićenim brendom "Wonder hedge", prevedeno na srpski "Čudesna živa ograda". Jednostavan je za montažu i veoma praktičan za korišćenje, štedi do 50% vode u odnosu na uobičajeni način zalivanja, jer je sva voda usmerena tačno tamo gde je potrebno i u periodu kada su isparenja najmanja.

ŽbunAqua Paket uključuje

1. Ovaj deo služi za zatvaranje creva za zalivanje i takodje ne zahteva spoljašnju stegu za creva.

2. Ovim elementom može spojiti dva creva za zalivanje i na taj način ga produžiti. Ne postoji spoljašnja stega za creva, što je slučaj kod drugih sistema kap po kap.

3. Ovaj element se može montirati kako i na crevo za zalivanje takođe bez spoljašnje stege za creva.


Zalivni sistem ŽbunAqua će Vam uštediti i vreme i novac.
Ovaj zalivni sistem kap po kap na naše tržište dolazi pod zaštićenim brendom "Wonder hedge", prevedeno na srpski "Čudesna živa ograda". Jednostavan je za instaliranje i veoma praktičan za korišćenje, štedi vodu do 50% u odnosu na uobičajeni način zalivanja, jer je sva voda usmerena tačno tamo gde je potrebno i u periodu kada su isparenja najmanja. Još jedna od specifičnih prednosti je da je dotok vode toliko blag da se sva voda koja dospe iz sistema apsorbuje u zemljište u zoni korenovog sistema i na taj način je dostupna biljci, tako da ne dolazimo u situaciju da nepotrebno rasipamo vodu koja se zbog jakog mlaza razliva na sve strane, te da nam dolaze veći računi nego što je to potrebno. Time ujedno postižemo najbolji efekat i zavidne rezultate u smislu brzine rasta biljaka i održavanja vlažnosti zemljišta koji je preko potreban npr.: čudesnoj živoj ogradi da bi postigla brzinu rasta kako se prezentira na našim sajtovima, a to je 2 metra za 2 godine.

Jedan paket ovog zalivnog sistema pokriva 10 metara žive ograde i u njemu su svi potrebni elementi za njegovu instalaciju, poput nastavaka za različite prostorne oblike žive ograde tj. "T" nastavak, "I" nastavak i završni element, odnosno element za zatvaranje sistema.
Sistem se jednostavno priključi (navrtanjem) na česmu, crevo se postavi između sadnica žive ograde, zavrne se na kraju završni element, odnosno nastavak za zatvaranje sistema, i kada otvorimo česmu na pola bara i napunimo sistem vodom, on na svoje otvore koji su raspoređeni na svakih 10cm počinje puštati vodu "kap po kap" i na taj način racionalno zalivati naše biljke. Tako postižemo dobar uspeh i uštedu vode jer sva voda koja isteče odlazi direktno do korenovog sistema koji naravno upija tu vodu i na taj način biljka raste, a mi dobijamo nove i nove centimetre prirasta. Sva detaljna uputstva za sve naše proizvode će Vam stići na adresu zajedno sa naručenim proizvodima.
Za uspešan rast biljaka neophodna je svetlost, vlažnost tla i hranjive materije. Ako jedno od pomenutih nedostaje biljke u našem vrtu ponekad mogu čak i uginuti.
ŽbunTex prostirka nudi optimalno rešenje u povećanju korisnog balansa vode ili vlažnosti, ali ako tražite 100% efekat treba da koristite i proizvod pod nazivom ŽbunAqua čudesni zalivni sistem KAP PO KAP koji je kvalitetniji od drugih i specijalno je napravljen za žive ograde.
Elementi zalivnog sistema ŽbunAqua osmišljeni su i dizajnirani tako da pridonose još bržem rastu naše žive ograde.
Plastične cevi imaju po 1 otvor svakih 10 cm dugog creva koji čini sistem zajedo sa njegovim nastavcima. Ovaj sistem ne zahteva povezivanje na gradski vodovod budući da se aktivira, odnosno radi već pri pritisku od 0,4-0,5 bar - npr. sistem rezervoara vode je odličan za zalivanje ovim sistemom te ne mora biti podignut naknadno iznad površine zemlje. ŽbunAqua sistem kap po kap baš kao i ŽbunTex prostirka su od 10 m dužine i dovoljni su za 10 m žive ograde.

1 paket je dovoljan za zalivanje 10 m žive ograde.
Cena: 650 din./paket

Montiranje opreme kap po kap

SIL Club d.o.o.
24400 Senta, Kukučka br. 2/1.
Predstavnici firme:
Tóth Zoltán
Hézső Zsolt (Žolt Heže)
Kornel Takač

Kontakt osoba:
Silvija Takač
+38124/815182
(od 9-17 časova)
+38169/1815182
(od 8-20 časova)