Sistem Čudesne žive ograde

Sistem čudesne žive ograde predstavlja paket usluga, dugoročno zbrinjavanje i pripremu za prihvat sadnica. Dajemo savete za sadnju i osnovna praktična uputstva za postupke u početnoj fazi razvoja biljke. Dobićete od nas besplatne informacije o aktuelnoj nezi još 5 godina, nakon sadnje. I to nije sve! Članovima Ulmus Kluba obezbeđujemo stručne savete koje proširujemo i na celu vašu baštu.

DUGOROČNO STARANJE I NEGA
5 godina besplatne informacije o aktuelnoj negi ČUDESNE ŽIVE OGRADE. Sadnja jedne višegodišnje biljke liči malo na usvajanje. U nama postoje i dileme, a i velika očekivanja... Da; li je bila dobra odlluka...? Da li...? Da li...?
Sećam se, kada smo mi sadili naše sadnice za čudesnu živu ogradu, raspitivali smo se na sve strane, toliko, da smo zakasnili sa kupovinom i sadnjom u prolećnoj sezoni. Za jesenju sadnju nismo želeli zakasniti, već preko leta smo naručili sadnice po- mnogo povoljnijim uslovima, sa vansezonskim popustima- i neumorno smo nastavili prikupljati informacije sve do novembra tj. do sadnje, gde da se sadi, koliko duboko, na koju razdaljinu od zida, od trotoara, koji je razmak između sadnica itd. Sada sve ove informacije dobićete u buduće na vreme i besplatno!
U EVROPI PRVI SMO U PRUŽANJU OVAKVIH INFORMACIJA!
Osnova ove usluge da 5 godina, računajući od kupovine, obaveštavamo Vas e-mailom o aktuelnoj negi, dajemo savete i skrećemo Vam pažnju na aktuelne radove. Cilj nam je sa ovim uslugama, da potpomažemo vaš rad i da osetite kako vaš trud biljka se zahvaljuje rastom, nadamo se, da na vašu radost.
Sistem čudesne žive ograde predstavlja paket usluga, dugoročno zbrinjavanje i pripremu za prihvat sadnica. Dajemo savete za sadnju i osnovna praktična uputstva za postupke u početnoj fazi razvoja biljke. Dapače, dajemo besplatne informacije o aktuelnoj nezi još 5 godina, nakon sadnje. I to nije kraj! Nadalje, obezbeđujemo stručne savete za članove Ulmus Cluba, koje proširujemo i na celu vašu baštu.
Koji su elementi našeg sistema?

  1. +ŽBUN ABC - Nakon narudžbe, ali pre dostave, šaljemo Vam e-mailom (odjednom ili parcijalno) odgovore na 21 najčešće postavljenih pitanja naručilaca u vezi sa čudesnom živom ogradom. Našim naručiocima besplatno!
  2. +ŽBUN TEX  - Specijalna tkana prostirka, koja dolazi u trgovinu pod zaštićenim imenom "söviTex", za pokrivanje površine tla, ispod nadzemnog dela biljke. Zadržava vlažnost zemljišta, optimalizuje zahtev biljke za vlagom i štiti okolinu sadnice od korova. Kofekcionirana je za širinu od 60 cm i 10 m dužine. >>> detalji >>> Posebno se naručuje!
  3. +ŽBUN AQUA -  ŽbunAqua je jedinstveni sistem zalivanja po sistemu "kap po kap", čiji elementi su tako konstruisani da i pri ekstremnim meteorološkim uslovima podpomaže osobenost neobično brzog rasta sadnica za buduću čudesnu živu ogradu. Sve komponente ovog proizvoda su isprobane, odnosno testirane u više zemalja i dokazali su se kao jako kvalitetni. >>> detalji >>> Posebno se naručuje!
  4. +ŽBUN ASSISTANCE - Računajući od kupovine sadnica još narednih 5 godina redovno Vam šaljemo informacije o aktuelnim radovima oko biljke. Našim naručiocima besplatno!
  5. + PZ PROFI ZNANJE - Kontinuiranu stručnu pomoć "Profi znanje o baštovanstu"- pružamo preko foruma zatvorenog tipa Diplomirani inženjer pejzažne arhitekture, Slađana Milosavljević, očekuje vaša pitanja u vezi sa baštovanstvom. Stručni saveti nisu vezani isključivo za čudesnu živu ogradu, već ih proširujemo i na davanje saveta i rešenja problema vezano za celu vašu baštu.>>> Radovi u bašti >>> Našim naručiocima besplatno!

SIL Club d.o.o.
24400 Senta, Kukučka br. 2/1.
Predstavnici firme:
Tóth Zoltán
Hézső Zsolt (Žolt Heže)
Kornel Takač

Kontakt osoba:
Silvija Takač
+38124/815182
(od 9-17 časova)
+38169/1815182
(od 8-20 časova)